Vi rekommenderar inte att reparera taket själv!

Risk för att falla!

Många olyckor inträffar varje år när man gör jobb hemma på höjd, tyvärr i vissa fall till och med dödliga. Vi är en erfaren part när det gäller att arbeta i höjd och kommer att besöka dig gratis ”utan förpliktelser” för råd och takinspektion. Våra takläggare är också utrustade med nödvändiga säkerhetsbestämmelser och den professionella kunskapen och färdigheterna för att täta ditt tak tillräckligt.

Produkter

Varje vattentätt platt tak har sin egen struktur och tillbehör. Dessutom varje lager av taket som täcker har takpanelen en annan egenskap och funktion. Du bör också ta hänsyn till att inte alla takbeläggningar kan kombineras med varandra. Att hitta rätt produkt för att ”reparera ditt tak själv” är redan ganska svårt.

Att arbeta i höjder är en risk för att falla! Klättra därför inte själv på taket.

Verktyg

Om du har rätt reparationsprodukt är du långt därifrån. Du behöver expertis och erfarenhet från en takläggare för att försegla ditt tak med rätt verktyg. Att bränna en bit bitumen takpapp eller lödda en zinkränna är svårare än det ser ut.

Låt oss reparera ditt tak.

Rapportera läcka till oss som din takläggare idag. Vi skickar så snart som möjligt en takspecialist för gratis takinspektion eller takunderhåll till dig!
Har du en helt oväntad läcka och behöver du snabb hjälp med att reparera ditt tak? Då är vi lösningen för dig! Vi är takspecialisten från Göteborg och kan lösa nästan alla takproblem i provinsen. Rapportera därför ditt takläckage i tid; stor och liten. Genom att meddela oss i tid förhindrar du mer skada och håller dina kostnader så låga som möjligt.

Kontakta oss som dina takläggare i Göteborg!