takläggare Kungälv

Säkerställ att din fastighet håller tätt – Kontakta våra professionella takläggare i Kungälv redan idag!

takläggare Kungälv

Säkerställ att din fastighet håller tätt – Kontakta våra professionella takläggare i Kungälv redan idag!

Takläggning i Kungälv

Tak varierar. Detta gäller inte enbart utseende, färg och material, utan också kvalitet på taken. Runt om i vår stad finns mängder av fastigheter vars tak förtjänar att få en ordentlig upprustning. Det är detta behov som driver oss på Takgruppen.

Varje år vänder sig mängder av såväl privatpersoner och företag i Kungälv till våra takläggare i Kungälv. Vill du veta vad en takrenovering eller takläggning skulle kosta för dig? Ring eller maila för att begära gratis offert redan idag!

Snabb leverans
Vi drar inte ut på arbetet längre än nödvändigt. Efter många år i branschen vet vi hur jobbet ska göras smidigt, enkelt och med hög kvalitet.
Varierande projekt
Vi arbetar med alla olika typer av takmaterial för att tillgodose alla kunders behov och önskemål.
Garanti och besiktning
Vi lämnar alltid garanti på alla arbeten som vi utför inom takläggning. När arbetet är färdigt utför vi dessutom en gratis besiktning.

Takgruppen

Välkommen till Kungälvs bästa takläggare!

Hos oss kan du få hjälp med takarbeten av varierande slag och omfattning. Vårt team av takläggare i Kungälv utför alltifrån enklare takreparationer till fullskaliga takrenoveringar och takläggning vid nyproduktioner. Vi väljer inte bort några projekt eller kunder.

Till kontaktsidan

Vår verksamhet

Vi förstår att gemene man inte regelbundet ägnar hjärnkapacitet åt att reflektera över takläggning. Detta är förvisso något som alla fastighetsägare någon gång ställs inför, men när jobbet är gjort står sig resultatet (förhoppningsvis) i många år. Eftersom du har valt att besöka vår sida så antar vi att det är dags att anlita takläggare till just din fastighet i Kungälv. Vi vill därför ta tillfället i akt och berätta lite om vad vi tycker utgör en professionell takläggare i Kungälv.

Takexpertis och erfarenhet

Som yrkesverksam inom en särskild gren av byggbranschen är förstås kunskap helt centralt. Situationen för oss som takläggare i Kungälv är inget undantag. Vi har med åren samlat på oss både djup och bred kunskap inom takläggning. Den expertkunskap som våra takläggare i Kungälv besitter ser vi som vår absolut mest värdefulla tillgång.

Samarbeten och dialog

Alla lyckade samarbeten bygger på god kommunikation och tydlig dialog. Som takläggare i Kungälv är det viktigt att vara lyhörd inför kundens önskemål. Detta för att kunna undvika missförstånd. När du väljer att samarbeta med våra takläggare i Kungälv kan du räkna med tydlighet i alla led. Vi ser till att alltid finnas tillgängliga för frågor och funderingar. All information som du får om arbetet är dessutom rak och tydlig. Det gäller såväl uppgifter om kostnad, som projektets omfattning och vad du som kund kan förvänta dig av oss som takläggare i Kungälv.

Kontakta oss för mer information!

Vill du komma i kontakt med oss gällande takläggning eller vill veta mer om våra tjänster?

4_rektangel@2x

Att bli kund hos oss

Takarbeten kan skilja sig åt kraftigt. Vissa är av mindre typ och sker i privata villor eller sommarhus. Andra sker i stora lägenhets- eller kontorskomplex och offentliga byggnader av olika slag. Olikheten i de projekt som vi utför medför såklart att vi kan behöva möta olika projekt på olika sätt. Våra takläggare i Kungälv strävar däremot mot att ge alla kunder, oavsett projekt, liknande bemötande. När du väljer att bli kund hos oss på Takgruppen kan du vänta dig följande steg:

Ett första möte

Hur kan våra takläggare i Kungälv hjälpa dig? Ta kontakt med oss för att få prata med ett takproffs. Berätta sedan hur dina planer ser ut, vad du förväntar dig för resultat och inom vilken tidsrymd du vill att arbetet ska ske. Den första kontakten är ett mycket viktigt steg inför fortsatt arbete. Vi bokar in ett kostnadsfritt första möte där våra takläggare i Kungälv får se över fastigheten som är i behov av takläggning.

Offert

Nästa steg i processen är kostnadsförslaget. Utifrån de förutsättningar som råder i din fastighet och inför ditt projekt ger våra takläggare i Kungälv en offert. Offerten är självklart helt kostnadsfri och du som kund får i lugn och ro se över förslaget innan du bestämmer dig.

Takläggning

När offerten är godkänd och riktlinjerna för arbetet har satt upp är det dags för våra takläggare i Kungälv att köra igång! Beroende på vilken typ av arbete du har anlitat oss för tar arbetet förstås olika lång tid. Vid renovering ingår momentet att ta ner och forsla bort hela det gamla taket innan vi sätter dit det nya. Vid nybyggnation eller enklare reparation tillkommer inte detta moment för våra takläggare i Kungälv.

Besiktning

Besiktningen är en viktig avslutande del av de arbete vi har utfört. Under denna avslutande del görs en kvalitetskoll av taket, så att det matchar branschstandard. Besiktningen gör så att du som kund får intyg på att arbetet våra takläggare i Kungälv har genomfört är korrekt.

En takläggare i Kungälv bland många andra

Är det dags att göra slag i saken och förse din fastighet med ett nytt tak? Eller står du kanske inför ett nybygge och vill ta hjälp av Kungälvs bästa takläggare? Oavsett vilken typ av takrelaterade tjänster du behöver, och oavsett vem du är eller representerar: Våra takläggare i Kungälv fixar jobbet!

Hör av dig till oss redan idag för att begära gratis offert!

Ange dina kontaktuppgifter så kontaktar vi dig.